3 грудня, 2018

Дерев’янко представив команду РУХУ НОВИХ СИЛ в Пологівську ОТГ (ФОТО, ВІДЕО)

Один з лідерів РНС, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко розповів про ключові пункти своєї президентської програми мешканцям міста Пологи Запорізької області, а також представив кандидатів в Пологівську ОТГ від РУХУ НОВИХ СИЛ.

Про це повідомила прес-служба політика.

«Зберігати чинну олігархічну систему - означає втрачати всім, бо ніхто не впевнений в тому, що буде завтра, що ціни не полетять вгору, бізнес не заберуть тощо. Байдуже, якою мовою ми говоримо, хто ми за освітою і ким працюємо – у нас всіх немає впевненості в завтрашньому дні. Наступний рік даємо змогу через президентські та парламентські вибори цю систему кардинально перебувати», - заявив Дерев’янко.

Учасники зустрічі поцікавились, яка вірогідність того, що Порошенко не втече як Янукович, понесе покарання за злочини, а награбовані кошти будуть повернені українцям.

«Є всі можливості для того, щоб Президент, який втратив владу, поніс відповідальність, але сьогодні ніхто не хоче це робити. Так само і повернути гроші можна. Іноземці нам кажуть, щоб прокуратура та слідчі органи дали матеріали про злочини і на основі цього вони могли б заблокувати іноземні рахунки. Для цього має бути позиція наших компетентних органів. Саме тому Порошенко поставив Генпрокурором свого кума Луценка, щоб цього не відбувалось. Я виступаю за те, аби будь-який Президент не був безкарним і була можливість відправити його відставку за процедурою імпічменту», - заявив Дерев’янко.

На зустрічі присутні підняли питання величезної кількості чиновників в Україні та поцікавились можливістю скорочення їх кількості.

«Ми пропонуємо не просто скорочувати апарат, а максимально перевести все на сучасні технології, які не потребують такої кількості людей. Технології можуть швидко, якісно, без черг і хабарів надавати послуги, потрібно лише кілька людей менеджерів. Адміністрування має бути дешевим і ефективним, а держава – сервісом для людей»

Мешканка Пологів відзначила, що в країні багато латифундистів і в людей шахрайським способом забирають землі.

«Якщо б завтра у ВР стало голосування за відкриття ринку землі, я би був проти. Перед цим треба робити конкретні кроки: захисти власника землі, щоб його паї не забрали на підставі договору оренди, людина має приймати окреме рішення про відчуження землі. Друге, створити реальний ринок оренди землі. Третє, підтримка не латифундистів, а фермерів. Щоб Україна була не сировинним придатком, потрібен механізм переробки сільськогосподарської продукції, а також прозорий електронний майданчик, де можна побачити, що за яку ціну і на яких умовах продається», - зазначив нардеп.

Юрій Дерев'янко також представив присутнім команду кандидатів в Пологівську ОТГ від РУХУ НОВИХ СИЛ.

До неї увійшли директор підприємства Павло Бабич, підприємець Тенгіз Дадіані, юрист Лідія Люта, монтажник технологічного обладнання Віталій Пащенко, підприємець Андрій Шевченко та Катерина Ященко

«Хочу подякувати людям, які висловили готовність висувати свої кандидатури, працювати на громаду. Чим більше буде людей, які хочуть втілити ідеї, які ми пропонуємо, тим швидше нам вдасться це зробити», - заявив Дерев’янко.

Нагадаємо, 23 грудня мають відбутись вибори в об’єднані територіальні громади. 1100

3 грудня Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради як невідкладний законопроект щодо проведення місцевих виборів під час воєнного стану.