5 лютого, 2019

Дерев’янко: Порошенко боїться та уникає власного народу, як в найгірші часи Януковича (ВІДЕО)

Президент Петро Порошенко вже давно уникає спілкування з людьми, щоб не довелось відповідати на «незручні» запитання.

Про це заявив один з лідерів партії «ВОЛЯ», народний депутат, кандидат в Президенти України Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу «Наш».

Коментуючи інформацію про те, що Порошенко подав документи до ЦВК через задній вхід, щоб не зустрічати з активістами, Дерев’янко сказав: «Я взагалі шокований, що Президент так робить. І чесно кажучи, він все так робить. Президент уже давно не хоче спілкуватись з людьми і на будь-яку зустріч, на яку він приїжджає, це взагалі окрема процедура».

На думку Дерев’янка, це нагадує не лише комуністичні часи, але й найгірші часи Януковича, коли той боявся власного народу.

«Люди це належним чином оцінять і зроблять висновки», - переконаний депутат.

Дерев’янко нагадав, що зібрав 65 підписів народних депутатів під постановою про розслідування можливих злочинів Петра Порошенка та початку процедури імпічменту.

«Там є 12 пунктів, починаючи з панамських паперів, закінчуючи багатьма іншими цікавими пунктами, абсолютно публічними, які були озвучені міжнародними і українськими журналістами», - нагадав політик.

Він зазначив, що на жаль, наразі немає політичної волі в парламенті, а отже не працює ця функція контролю суспільства за можливими злочинами президента.

«Тому він буде заходити через задні входи, щоб на ці питання не відповідати», - підсумував Юрій Дерев’янко

Нагадаємо, 3 лютого Президент України Петро Порошенко подав документи в ЦВК на другий термін, зайшовши чрез задній вхід будівлі, що викликало бурхливі обговорення в мережі. В цей час активісти розгорнули перед входом до ЦВК великі банери із написами «Так, а хто замовив Гандзюк?» та закресленими прізвищами Андрія Гордєєва та Євгена Рищука.